Annelies Alting 

Gediplomeerd medisch pedicure

Mijn naam is Annelies Alting en ik pedicuur vanaf 2001. Naast de ruime ervaring die ik al heb opgedaan leer ik nog elke dag bij met veel plezier!

Waarom ik ben begonnen als pedicure:
Vaak merk ik dat de voeten niet de volledige aandacht krijgen die ze verdienen. Ze dragen uw lichaamsgewicht dag in en dag uit. Als u klachten heeft aan uw voeten, dan wordt de hele lichaamshouding daarop aangepast, met alle vervelende gevolgen van dien. Dit maakt het vakgebied erg belangrijk en ook erg interessant. Dit is wat ervoor zorgt dat ik veel voldoening uit mijn werk haal. Als pedicure kan ik de kwaliteit van uw leven verbeteren
Door goede voet zorg te leveren zie ik de verbetering van de voeten en de tevredenheid van de mens. Een gezonde voet zorgt voor een goede houding wat uw kwaliteit van leven verhoogt.

Met diverse klachten aan uw voeten, zoals een likdoorn, overmatig eelt, kloven, wratten, ingroeiende nagels of mycose (schimmel) nagels etc. kunt u bij mij terecht. Na de behandeling  gaat u bij mij lachend de praktijk uit, omdat u weer pijnloos kunt lopen en uw voeten klachtenvrij zijn.

Wat ik belangrijk vind:
Als medisch pedicure hecht ik veel waarde aan uitleg, voorlichting en hygiëne. Ook persoonlijk contact met een cliënt vind ik belangrijk

Ik ben aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet. Als medisch pedicure ben ik u met mijn vakmanschap, persoonlijke aandacht en deskundig advies graag van dienst. Daarom ben ik pas tevreden als u dat ook bent! 


Mijn verhaal:
Voordat ik begon met pedicuren heb ik 20 jaar fulltime in de zorg gewerkt. Toen ik kinderen kreeg ben ik daarmee gestopt, omdat wij op een boerderij woonden waar we ons nooit hoefden te vervelen. Hiernaast heb ik toen mijn eigen pedicurepraktijk geopend, omdat daar mijn ambitie lag en dit makkelijker te combineren was. Al sinds de start in 2001 haal ik veel voldoening uit mijn werk.

Ik ben nu werkzaam als (medisch) pedicure en heb mijn praktijk in het gebouw van Het Olde Heem te Kloosterburen.